Preferuję naukę na żywo niż z internetowych poradników dlatego szukam informacji na temat szkół, kursów gry na dudach itp itd odbywających się w Szczecinie. Jeśli ktoś z drogich forumowiczów posiada jakieś informacje w tym temacie, proszę o info.
Tak jak pisze Snorri możesz się za mną skontaktować na maila. Kursów co prawda nie urządzam ale chętnie pomogą jak tylko wygospodaruję jakiś czas - niestety praca na etacie plus spora rodzina i praktyka gry pozostawia bardzo niewiele wolnego czasu.
Ale jaja. Słuchaj, Adam, napisz proszę do mnie na priva ( adres: pawel.dziemski@gmail.com ) i podaj swój numer telefonu komórkowego, to pogadamy. Pozdrawiam Snori
jestem mamą Filipa, czternastolatka w drugiej klasie gimnazjum... Mój syn fascynuje się grą na dudach... mówi, że jak ich słucha " to ma ciary...". Jestem ze Szczecina, konwersację mieliście Panowie lata temu... Może jednak jest jakaś szansa na kontakt... Dudy to w Szczecinie chyba dość mało znany temat... sama gram w szczecińskiej baterii sambowej, syn był przeze mnie siłą rzeczy zabierany na próby, ale to chyba nie jego klimat... ;) liczę na jakiś odzew. pozdrawiam Asia